Søker...

Bruk ett eller alle filtrene nedenfor for å finne de riktige produktene
for dine behov.

Matchende produkter:

Velg et annet alternativ for å begrense resultatene dine..

Filosofi

Filosofi

Bærekraft er en viktig del av vår forpliktelse til å skape enestående arbeidsplasser* som er sunnere, tryggere og mer produktive.

Med vår tilnærming Reduce Today, Respect Tomorrow* er bærekraft en integrert del i alt vi gjør, fra design og produksjon til distribusjon og kassering.

De ansvarlige valgene vi tar, hjelper deg å gjøre dine egne bærekraftige beslutninger om produktene du velger, ressursene du bruker og de innvirkningene det har.

Livssyklus
Tab2-1

Livssyklus

Vår forpliktelse til å gjøre virksomheten din mer bærekraftig begynner med produktene vi lager. Det er derfor vi arbeider kontinuerlig for å redusere våre produkters negative miljøpåvirkninger på alle trinn i livssyklusen - fra råmaterialene til endelig kassering.

Ved å finne muligheter til å redusere påvirkningene på hvert enkelt trinn, bidrar vi til å bruke mindre av verdens naturressurser, og etterlater mer til fremtidens generasjoner - til våre barn, til planeten, til våre virksomheter.

LÆR MER

Utmerkelser og nyheter
Award News

Utmerkelser og nyheter

Topp 20-listen over verdens beste samfunnsborgere
For seks år på rad er Kimberly-Clark blitt valgt som en av de "100 beste samfunnsborgerne" og ranket som nr. 13 (nr. 18 i 2013) av bladet Corporate Responsibility.

Verdens mest etiske selskaper 2014
Kimberly-Clark ble ranket blant "Verdens mest etiske selskaper" for tredje år på rad i 2014, i følge Ethisphere-instituttet

Natural Capital Leader 2014
Nevnt i den første "Natural Capital Leaders Index" med globale selskaper som har rapportert en økning i inntekter i de siste årene samtidig som de har redusert de negative miljøpåvirkningene.

 LÆR MER

Innovasjon
Tab5-1

Innovasjon

RESIRKULER PÅ RIKTIG MÅTE.

RIGHTCYCLE* programmet gjør det enklere å resirkulere produkter som før var vanskelig å resirkulere som f.eks. renrom-bekledning og hansker.

Hvordan det fungerer:
Produktet brukes i fabrikken din. Avfall samles inn på stedet fra hvert enkelt innsamlingspunkt. Det blir deretter sortert og behandlet hos en resirkuleringspartner. Materialene brukes deretter i nye miljøvennlige produkter.

Se detaljer forneden for mer info: 

Hjemmeside : www.kimtech.eu/sustainability

Epost : kimtech.support@kcc.com

Sertifiseringer
CERTIFICATION LANDING PAGE-May 2015

Sertifiseringer

Det europeiske miljømerket er en garanti for ansvarlig produksjon fra "vugge til grav".

Produkter som har Forest Stewardship Council (FSC)-etiketten er uavhengig sertifisert, og dette garanterer at de er laget av eller inneholder tre som kommer fra FSC-sertifiserte skoger.

ISO 14001 er en garanti for ansvarlig produksjon Kimberly-Clark Professional* har implementert et miljøstyringssystem ved alle sine globale produksjonsanlegg.

LÆR MER

Partnerskap
Tab3-2

Partnerskap

WWF (Verdens naturfond) er kjent over hele verden som et symbol på bevaring og bærekraftig utvikling . Kimberly-Clark er stolt over å være medlem av WWF og støtter fondets misjon om å øke andelen av skogsprodukter som brukes fra ansvarlig forvaltede og uavhengig sertifiserte skoger

UNICEF samarbeider med alle sine partnere for oppnåelse av bærekraftig menneskelig utvikling. Siden 2001 har vi investert mer enn 4,5 millioner euro i UNICEF-prosjekter som sørger for livreddende forsyninger og helsestell, skolegang og yrkesopplæring til mer enn 350 000 barn i 24 land

LÆR MER

Cookie-innstillinger

Produktfinner

Bruk ett eller alle filtrene nedenfor for å finne de riktige produktene
for dine behov.

Matchende produkter:

Velg et annet alternativ for å begrense resultatene dine.

Produktfinner

Bruk ett eller alle filtrene nedenfor for å finne de riktige produktene
for dine behov.

Matchende produkter:

Velg et annet alternativ for å begrense resultatene dine.